İZMİR / KARŞIYAKA - Adnan Menderes Anadolu Lisesi

ETWİNNİNG PROJE ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLIYOR

MY DIGITAL WORLD

Büyük bir hızla değişen ve gelişen dünyada okullarımızın öncelikli görevlerinden birisi dijital yetkinliklerimizi iyileştirmek olmalıdır. Tüm öğrencilerimizi dijital yeterliliklerle donatma önceliklerimiz arasındadır. Yenilikçi uygulamalara odaklanarak, yenilikçi fikirlerin önünü açacağız. Öğrencilerimize yerel/bölgesel/ulusal ve uluslararası dünyanın gelecekteki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, ülkenin refahına katkıda bulunacak işletmelerin nasıl kurulacağını öğreteceğiz Dijital gelişim, eleştirel düşünme, iletişim, finansal okuryazarlık ve en önemlisi işbirliği becerilerinin geliştirilmesi bu projenin en önemli hedefleri arasında yer alıyor. Sorunları çözmek ve yenilikler üretmek için hedef odaklı ve yaratıcı olmak gerekir. Dijital çağda bireylerin yeni yaklaşımlar uygulayarak hayatta kalmaları ve kendilerine güvenmeleri hayati önem taşımaktadır. Bu fikirler ışığında, okulumuz, İngilizce Öğretmeni Fatma Çakır’ın  Kurucu Ortak olarak başlattığı ‘’My Digital World’’  eTwinning Projemiz Çalışmalarına başlıyor. Projeyi İngilizce Öğretmenimiz Fatma Çakır ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ezel Öztunç yöneteceklerdir. Kurucu Ortağımız Romanya ve Proje ortağımız Letonya ile 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında yürütmeyi planladığımız projemizi başlatmanın heyecanını yaşıyor tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Yayın: 27.09.2023 - Güncelleme: 27.09.2023 08:52 - Görüntülenme: 155